LUNDBERG

Hos Lundberg Maskinstation udfører vi arbejde lige fra flishugning af træ, salg af hø og wrap til den kvalitetsbevidste hesteejer samt salg af flere forskellige jagtformer.

Vi har bevidst valg af fokusere på 3 hovedaktiviteter. Ved at have få hovedydelser er det muligt for os at levere en vare, der er af høj kvalitet og en mængde der muliggør en lavere omkostning pr. enhed. Det er til gavn for dig, der som kunde altid vil blive behandlet professionelt og samtidig modtage sparring om forskellige løsninger.

Lundberg er en familievirksomhed, der nu er ved 3. generations eje. Klaus overtog Lundberg tilbage i 1979 og havde 40 års jubilæum i 2019.
Lundberg har undergået en forandring i forhold til forretningsområde af flere omgange. Virksomheden er innovativ, og der er kort fra problem til handling grundet virksomhedens størrelse.

Foruden Klaus, vil du højst sandsynligt også komme i kontakt med Peter, der er søn af Klaus. Peter og Klaus varetager den daglige drift, planlægning mm.
At Lundberg er en familievirksomhed kommer dig som kunde til gode, da vores serviceniveau er utrolig højt. Du kan altid komme i kontakt med os, hvilket giver dig som kunde en stor sikkerhed.

NY OG MODERNE MASKINPARK

Vi befinder os i det østjyske, men har kunder i flere dele af Jylland.

Vi har gennem løbende investering sikret os en ny og opdateret maskinpark, så vi kan opfylde dine krav til fulde. At vores maskinpark er ny og opdateret, muliggør at du kan forvente en service til tiden med et højt kvalitetsniveau.

Frisenvoldvej 26, 8940 Randers SV
Klaus: 20426012
Peter: 28255842
Mail: k.ch@mail.dk
CVR: 88059913

Find os